Jouw geboortelijst bij Little Thingz in een aantal stappen 

1. Maak makkelijk online je geboortelijst 

 

Maak jouw persoonlijk account aan op onze webshop www.littlethingz.be .

Log in om producten toe te voegen, aan te passen of te verwijderen!

Hulp nodig? Vraag onze checklist via info@littlethingz.be of bel ons 0471 40 69 66. We staan je graag bij in je keuzes en het aanmaken van je geboortelijst.

 

 

2. Geen aankoopverplichting 

 

Bij Little Thingz is er geen aankoopverplichting. Enkel de solden items, speciaal bestelde items en seizoensgebonden items moet je afnemen.

 

 

3. Gratis verzending 

 

Vanaf de geboorte worden alle cadeautjes gratis naar de ouders verzonden. We groeperen alle aangekochte cadeautjes en verzenden ze om de 1 à 2 weken naar je thuis.

10% Cadeau voor jou

Na het afsluiten van je geboortelijst ontvang je van ons een waardebon t.w.v. 10% van het totaal aangekochte bedrag van je lijst.

 

**Bij minimum aankoop van €500,- en minstens 10 verschillende producten. **Niet geldig op solden producten en cadeaubonnen.

 

Hoe begin je eraan 

Online snel en makkelijk


Via de webshop kan je gerust zelf je geboortelijst maken. Maak hier een account aan en start direct met producten toe te voegen aan je geboortelijst. Als je klaar bent klik je op de knop om de lijst door te sturen. Daarna krijg je van ons een berichtje wanneer de lijst helemaal klaar staat. Aanpassen, toevoegen en verwijderen doe je in een handomdraai via ons systeem.

 

 

Een afspraak maken in onze showroom 


Maak je liever een afspraak in onze showroom om je te laten verleiden door al dat moois? Via de online afsprakentool kan je tot 6 maanden ver een afspraak inplannen op de datum die jou het beste past.

 

 

Geboortelijst via Videocall 


Via videocall begeleiden en geven we je alle nodige info zodat je optimaal kan genieten van dat nieuwe, kleine geluk. Ook voor een 2de kindje is dit ideaal! Voor deze afspraak heb je een computer met webcam, tablet of smartphone met een stabiele internetverbinding nodig. Zodoende kan je afspraak vlot verlopen. Maak hier je afspraak. Vermeld zeker dat het om een Videocall gaat!

 

 

Telefonisch of per mail


Je kan ons bellen op het nummer 0471 40 69 66 of mailen via info@littlethingz.be

 

 

Bekijk hieronder het korte filmpje met extra uitleg!

 

Hoe kan ik mij voorbereiden?

 

Een goede voorbereiding is het halve werk (is het een 1ste kindje of een 2de kindje). Onze webshop is een bron van inspiratie maar ook onze Facebook en Instagram staan vol ideeën.

 

 

Voor informatie over meubelen, kinderwagens of autostoelen kan je ons best vooraf even contacteren zodat we je uitgebreid kunnen informeren welk product het beste bij jou past. Ben je verder nog op zoek naar iets, laat het ons weten. Niet alles staat op onze webshop.

 

Vraag zeker onze checklist op via info@littlethingz.be. Heb je reeds spullen van een 1ste kindje die je graag wil aanvullen? Bekijk dan goed de specificaties van deze items. Zo kunnen accessoires en uitbreidingen eenvoudig besteld worden.

 

Wat na je afspraak?

Ook na je afspraak of de dag na de geboorte staan we steeds voor je klaar om artikelen toe te voegen aan je geboortelijst. 

 

 

Je baby is geboren. 


Bel ons even op of stuur een mailtje naar info@littlethingz.be met de naam van je kleine wonder. Wij zetten je lijst dan direct live. De lijst kan live gezet worden wanneer jullie zelf willen, ook voor je kleintje geboren is.

 

 

Ophalen van artikelen


Standaard groeperen en verzenden we elke 1à 2 weken. Maar zelf ophalen is ook steeds mogelijk. Maak altijd een afspraak voor het ophalen van artikelen van je geboortelijst. Zo kunnen we steeds alles netjes klaar zetten. Als extra service pakken we alles in mooi geschenkpapier in met het persoonlijk berichtje van de schenker.

 

 

Wil je je geboortelijst afsluiten?


Breng ons eenvoudig op de hoogte via mail. info@littlethingz.be

10% Cadeau voor jou

Na het afsluiten van je geboortelijst ontvang je van ons een waardebon t.w.v. 10% van het totaal aangekochte bedrag van je lijst.

 

**Bij minimum aankoop van €500,- en minstens 10 verschillende producten. **Niet geldig op solden producten en cadeaubonnen.

 

FacebookInstagram

Copyright © 2020 littlethingz.be, all rights reserved.

Je ontvangt deze e-mail omdat je

klant of geabonneerd bent op www.littlethingz.be
Deze e-mail bevat een leuke nieuwsbrief vol hippe nieuwtjes, interessante kortingen en wedstrijden.
Indien je de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kan je
eenvoudig en snel uitschrijven door hier te klikken.